Rezervacija

Prije Vašeg Dolaska

Iako su mnogobrojne strme i uske ulice Staroga grada dovoljno šarmantne za posjetiti Rovinj, pronaći Villu Tuttorotto pravi je mali izazov mnogim gostima. Prije Vašeg dolaska, htjeli bismo Vas upozoriti na sljedeće:

1) Ako ste u mogućnosti, molimo Vas da nas obavjestite o približnom vremenu dolaska u Rovinj kao i da nam ostavite Vaš kontakt (telefonski broj ili e-mail adresu) na koji ćete biti dostupni tijekom Vašeg dolaska. 

2) Villa Tuttorotto se nalazi u starogradskoj jezgri Rovinja koja je isključivo pješačka zona. Pristup vozilima je ograničen.

3) Najbliže parkiralište pješačkoj zoni je javno parkiralište Valdibora koje se nalazi 500 metara od Ville Tuttorotto. Gostima koji putuju sa manje prtljage savjetujemo da parkiraju svoja vozila na Valdibori te da dopješače do hotela. 

4) U slučaju pomoći s prtljagom, molimo Vas da nas kontaktirate unaprijed na našu e-mail adresu info@villatuttorotto.com ili telefonski na 052 815 181.

5) Pristup vozilima do našeg hotela je moguć samo uz posebnu propusnicu i u ograničenom vremenu od 30 minuta. Ako želite doći do hotela s autom kako biste ostavili Vašu prtljagu, molimo Vas da pažljivo pročitate naše upute.

kako-stići-do-nas-villa-tuttorotto.pdf

kako-stići-do-nas-villetta-garibaldi.pdf

  

Želimo Vam ugodan put do našeg šarmantnog hotela!

vrh stranice