Rezervacija

Lokacija Villetta Garibaldi

 

 PRIJE VAŠEG DOLASKA

Villetta Garibaldi smještena je unutar pješačke zone starogradske jezgre grada Rovinja, stoga bi Vam dodatne informacije mogle biti od pomoći pri dolasku do Villette Garibaldi. Prije Vašeg dolaska, htjeli bismo Vas upoznati sa sljedećim:

1) Molimo Vas da nas obavjestite o približnom vremenu dolaska u Rovinj kao i da nam ostavite Vaš kontakt (telefonski broj ili e-mail adresu) na koji ćete biti dostupni tijekom Vašeg dolaska. 

2) Villetta Garibaldi ( Ulica Vrata Valdibora 2, Rovinj ) nalazi se u starogradskoj jezgri Rovinja koja je isključivo pješačka zona. Pristup vozilima je ograničen.

3) Najbliže parkiralište pješačkoj zoni je javno parkiralište Valdibora koje se nalazi 450 metara od Villette Garibaldi. Gostima koji putuju sa manje prtljage savjetujemo da parkiraju svoja vozila na parkiralištu Valdibora te da pješice dođu do Villette Garibaldi. 

4) U slučaju potrebne pomoći s prtljagom pri dolasku, molimo Vas da nas kontaktirate unaprijed na našu e-mail adresu info@villatuttorotto.com ili telefonski na 052 815 181.

5) Pristup autom do Villette Garibaldi je moguć samo uz posebnu propusnicu za pješačku zonu  i u ograničenom vremenu od 30 minuta. Ako želite doći do hotela  autom kako biste ostavili Vašu prtljagu, molimo Vas da pažljivo pročitate naše upute.

 

Kako stići do nas - Villetta Garibaldi 

 

 

Villetta Garibaldi

Ulica Vrata Valdibora 2 

52 210 Rovinj

Tel: +385 (0)52 815 181

Fax: +385 (0)52 815 197

vrh stranice