Rezervacija

Suradnja turističke agencije

Villa Tuttorotto nudi mogućnost suradnje turističkim agencijama, partnerima i agentima te na prodajne cijene odobrava agencijsku proviziju kako bi održali jednake prodajne cijene gostima putem svih kanala.

Turističkim agencijama, partnerima i agentima koji koriste Phobs sustav u svom poslovanju omogućavamo povezivanje i prodaju kapaciteta putem channel managera.

Suradnju na upit ugovaramo klasičnim upitom za svaku rezervaciju e-mailom ili direktim rezervacijama putem Phobs on-line booking sustava. Suradnja direktnim pristupom Phobs on-line booking sustavu pomoću pristupnog koda omogućava partnerima i agentima pravovremeni uvid u trenutnu raspoloživost i najpovoljnije raspoložive cijene.

Svim turističkim agencijama, partnerima i agentima preporučamo da se prijave na newsletter u grupu "Agencije i suradnja" kako bi ostvarili što kvalitetniju komunikaciju te im pravovremeno dostavili sve informacije i novitete.

Za sve informacije te upite o suradnji kontaktirajte nas na e-mail: info@villatuttorotto.com ili telefonski: +385 52 815 181.

vrh stranice