Rezervacija

Poklon Voucher

Doživite čaroliju darivanja i podarite nezaborane trenutke onima koje volite...

Poklon voucher je jedinstven i poseban način darivanja prikladan za svaku priliku, idealan je poklon za Vaše voljene osobe, za Vaše drage prijatelje, cijenjene poslovne partnere i klijente. 

Poklon vrijednosni voucher je moguće kupiti putem naše E-mail adrese: info@villatuttorotto.com ili info@villetta-phasiana.hr. Kontaktirajte nas putem E-mail-a, kako biste nam dali sve potrebne informacije o primatelju poklon vouchera, a mi ćemo poštom poslati Vaš poklon na adresu primatelja u što kraćem roku. Vrlo je važno unaprijed i na vrijeme naručiti Vaš poklon voucher, kako bismo ga u pravovremeno uručili primatelju. 

 

Poklon voucher je idealan dar koji usrećuje svakoga... Darujte poklon iz snova...

 

UVJETI KORIŠTENJA POKLON VOUCHERA

1) Poklon voucheri mogu se iskoristiti u našim hotelima Villa Tuttorotto u Rovinju, te u hotelu Villetta Phasiana u Fazani za uslugu smještaja s doručkom.

2) Hotel Villetta Phasiana nudi Vam i wellness vrijednosni voucher za spa usluge.

3) Svaki poklon voucher ima svoj identifikacijski broj.Za poklon vrijednosne vouchere vrijede isti uvijeti poslovanja i otkazivanja, kao i za naše standardne usluge noćenja s doručkom.

4) Poklon voucheri nisu vremenski ograničeni, mogu se iskoristiti tijekom cijele godine bez obzira da li se radi o predsezoni, punoj sezoni ili postsezosnkom periodu. Vrijednosni poklon voucher se koristi na način da se ukupan iznos usluge smještaja s doručkom umanji za vrijednosni iznos poklon vouchera nakon konzumiranja usluge. 

Izaberite jedan od vrijednosnih poklon vouchera: 
• Poklon voucher u vrijednosti 50,00 € 
• Poklon voucher u vrijednosti 100,00 € 
• Poklon voucher u vrijednosti 200,00 € 
vrh stranice