Rezervacija

Poklon Voucher

Doživite čaroliju darivanja i podarite nezaborane trenutke onima koje volite...

Želite li iznenaditi i darivati nekog bez obzira da li se radi o rođendanskom poklonu, poklonu za vjenčanje, poslovnom darivanju ili jednostavno želite nekome pokloniti nezaboravan romantični vikend iz snova, poklon voucher je idealan način da to učinite.

Poklon voucher je jedinstven i poseban način darivanja prikladan za svaku priliku, idealan je poklon za Vaše voljene osobe, za Vaše drage prijatelje, cijenjene poslovne partnere i klijente. Poklon vrijednosni voucher je moguće kupiti putem naše E-mail adrese: info@villatuttorotto.com ili info@villetta-phasiana.hr. Kontaktirajte nas putem E-mail-a, kako biste nam dali sve potrebne informacije o primatelju poklon vouchera, a mi ćemo poštom poslati Vaš poklon na adresu primatelja u što kraćem roku. Vrlo je važno unaprijed i na vrijeme naručiti Vaš poklon voucher, kako bismo ga u pravovremeno uručili primatelju. 

Želite li onoga koga darujete poklon voucherom učiniti posebnim i Vaš poklon učiniti sasvim osobnim, učinit ćemo to u Vaše ime. Prilikom naručivanja poklon vouchera, moguće je dostaviti nam putem E-mail-a prigodne poruke ili posvete (npr. Sretan rođendan, Hvala, Sretno u braku, Hvala na uspješnoj suradnji i sl...), koje želite napisati na poklon voucheru, mi ćemo kreirati poklon po Vašoj želji, te napisati ono što će zaista usrećiti primatelja i učiniti ga posebnim, te Vaš poklon učiniti sasvim osobnim.

Poklon voucher je idealan dar koji usrećuje svakoga... Darujte poklon iz snova...

UVJETI KORIŠTENJA POKLON VOUCHERA

1) Poklon voucheri mogu se iskoristiti u našim hotelima Villa Tuttorotto u Rovinju, te u hotelu Villetta Phasiana u Fazani za uslugu smještaja s doručkom.

2) Hotel Villetta Phasiana nudi Vam i wellness vrijednosni voucher za spa usluge.

3) Svaki poklon voucher ima svoj identifikacijski broj.Za poklon vrijednosne vouchere vrijede isti uvijeti poslovanja i otkazivanja, kao i za naše standardne usluge noćenja s doručkom.

4) Poklon voucheri nisu vremenski ograničeni, mogu se iskoristiti tijekom cijele godine bez obzira da li se radi o predsezoni, punoj sezoni ili postsezosnkom periodu. Vrijednosni poklon voucher se koristi na način da se ukupan iznos usluge smještaja s doručkom umanji za vrijednosni iznos poklon vouchera nakon konzumiranja usluge. 

Izaberite jedan od vrijednosnih poklon vouchera: 
• Poklon voucher u vrijednosti 50,00 € 
• Poklon voucher u vrijednosti 100,00 € 
• Poklon voucher u vrijednosti 200,00 € 
vrh stranice