Rezervacija

Korištenje kolačića

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web stranica pohranjuje na uređajima koji se koriste za pristup Internetu (računalo, tablet ili mobitel). Kolačići spremaju vaše postavke za određenu web stranicu (primjerice, odabir jezika, login podaci i sl.) te ih pri ponovnom posjetu stranice iznova učitavaju. Na taj su način informacije sadržane na web stranici prilagođene vašim potrebama i uobičajenim načinima korištenja. Pohrana kolačića je u potpunosti pod vašom kontrolom, budući da kroz postavke u svom pregledniku može ograničiti pohranu kolačića ili ih onemogućiti. Ako odlučite onemogućiti kolačiće, imajte na umu da neki dijelovi web stranice možda neće funkcionirati.

Vrste kolačića

Koristimo sljedeće kolačiće:

Obvezne - neophodni su za tehničku funkcionalnost web stranice i ne pohranjuju informacije koje bi vas mogle identificirati.
Kolačići koji se koriste: Sistemski session ID (trajanje: 60 min.), CookieWarningAgreed (trajanje: 90 min.), CartStorageID (trajanje: 90 min. ili personalizirano).

Statističke - koriste se za prikupljanje podataka o korištenju web stranice (demografski podaci, interesi korisnika i sl.) u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva.
Ovi su podaci također anonimni.
Kolačići koji se koriste: Google Analytics, AddThis.

Marketinške - kolačići treće strane
Ovi se kolačići temelje na jedinstvenoj identifikaciji vašeg preglednika i internetskog uređaja.
Kolačići koji se koriste: Facebook, Youtube, Instagram

vrh stranice